15 NCT-centra gaan opnieuw open, maar rijexamens in de wacht

De National Car Testing Service (NCTS) heeft bevestigd dat de gefaseerde heropening van de NCT-service zal beginnen op 8 juni, waarbij 15 centra weer in actie komen nadat ze zijn gesloten vanwege een pandemie van Covid-19.

Minister van Transport, Shane Ross, zei dat de National Driver License Service (NDLS) en de Driver Theory Test (DTT) vanaf maandag ook geleidelijk zullen hervatten.

De Driver Testing Service gaat nog niet open. De heer Ross zei dat dit te wijten was aan de uitdagingen die voortvloeien uit het langer dan 15 minuten in stand houden van de sociale afstand in een afgesloten ruimte tussen de tester en de leerling-bestuurder.

“Ik kan leerling-chauffeurs verzekeren dat functionarissen van mijn afdeling en de verkeersveiligheidsautoriteit alle beschikbare opties onderzoeken om de rijtests voor auto’s zo snel mogelijk opnieuw te laten beginnen.”  gevaarherkenning vragen leren is niet goed uit het hoofd.

De heer Ross voegde eraan toe dat de hervatte diensten “onderworpen zouden zijn aan maatregelen die bedoeld zijn om de verspreiding van Covid-19 te verzachten”.

CBR theorie examen oefenen

Dit omvat voertuigeigenaren die niet in staat waren om een ​​nieuwe testdatum te behalen vanwege de schorsing van de dienst en degenen die zijn getroffen door de kwestie van de voertuigliften. cbr examen theorie is het beste om te volgen.

Klanten moeten vooraf een afspraak maken. Er worden geen inloopafspraken gemaakt en alle diensten moeten worden betaald met creditcards / betaalpassen. Er wordt geen contant geld afgenomen.

Sociale afstand moet altijd worden gehandhaafd en iedereen die van deze diensten gebruik wil maken, is onderworpen aan de huidige reisbeperking van de regering.

Rijexamens keren nog niet terug, bevestigde minister Shane Ross

Op korte termijn zal de technische controle van voertuigen in NCT-centra beperkt zijn en alleen beperkt tot die voertuigen die vóór 28 maart jongstleden een testdatum hadden (voordat de verlenging van de vier maanden voor voertuigcertificaten effect).